woutersSamentrekking van Welpen en Kabouters. Als je bij de Wouters komt, ben je tussen 8 en 11 jaar. Je kan er met vriendjes en vriendinnetjes spelen en zelf dingen doen of proberen. Knutselen, toneel spelen, op tocht gaan, kamperen en nog veel meer toffe dingen. Het Jungleverhaal zorgt voor een spannende inkleding en een gezellige nestwarmte.

Wil je de wouterleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar wouters@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Film-avond

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Vanavond kruipen we gezellig samen onder het dekentje met een hapje en een drankje en natuurlijk onze favoriete film! Heb je thuis een supermooie film dan mag je hem zeker meebrengen. Tot dan!

Bowlen

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Ja jullie lezen het goed, we gaan bowlen! Om het allemaal wat vlotter te laten verlopen zouden wij jullie willen vragen om zich in te schrijven om mee te gaan. Inschrijven kan met onderstaande link.

Miss or mister wouterverkiezing

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Eens kijken wie zich het beste kan aanprijzen. Er zal een talrijke jury aanwezig zijn.(Zelf zeker niks meenemen)

Pannenkoekenslag

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Ook dit jaar maken we opnieuw heerlijke pannenkoeken. Iedereen welkom!

Rechtendoortocht

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Een echte klassieker! Zoals jullie dus wel kunnen vermoeden gaan we vandaag alleen rechtdoor!

Valentijnsdiner

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Geniet samen met de leiding van een liefdevolle namiddag en misschien komen jullie grootste geheimen naar boven.

Knutselen voor carnaval

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Binnen een weekje is het alweer zo ver… Carnaval! Hoog tijd om aan praalwagen te werken.

mrt

Carnaval

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De bonte cavalcadestoet trekt weer door de Moerbeekse straten, en daar zijn wij uiteraard bij! Het belooft weer een middag vol dolle pret te worden! Samen tillen we carnaval waar naar ongekende hoogten. Het thema van dit jaar is nog niet bekend, maar wordt officieel met jullie meegedeeld op de FB-pagina & de volgende Moerkluis,