giversSamentrekking van Gidsen en Verkenners. Je bent tussen 14 en 17 jaar, en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een filmpje in elkaar boksen... het kan allemaal.

Wil je de giverleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar givers@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

æble og æg tur

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Terug naar de roots. We kennen het allemaal, maar hebben jullie het wel al eens gespeeld?

SINT

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De Sint is weer in het land, vandaag komt hij ons bezoeken op de scouts van Moerbeke. Hij heeft gehoord dat er veel brave kinderen aanwezig zullen zijn, of toch niet?

Scouts op de kerstmarkt!

18:00Lindeplaats

Vanavond is er geen activiteit op ons terrein. We zijn wel te vinden op de Kerstmarkt. De Lindeplaats wordt omgetoverd tot een gezellig winters decor, waar wij uiteraard niet mogen ontbreken. Kom ons zeker een bezoekje brengen, de markt opent vanaf 17u. Tot dan! We verkopen spekbroodjes voor Music for Life!

festa d’any nou

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Nu de familiale verplichtingen achter de rug zijn, is het tijd om met de scouts een heus feest te bouwen! Meer info i.v.m. het cadeautje volgt nog via de facebookpagina.

Schaatsen

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Meer info volgt nog via de facebookpagina

kino

19:00Scouts Moerbeke-Waas

We maken het lekker knus en donker en genieten met z’n allen van een film.
    PS: dekentjes zijn welkom en films ook

wintawundabah

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Warme chocomelk, kampvuur en marshmallows zijn de ingrediënten van deze gezellige avond.

Dark games

19:00Scouts Moerbeke-Waas

We hebben een zaklamp bij, ti ti ti ti ti, en dat maakt ons blij, ti ti ti ti ti

dorpsleikur

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Een klassieker die niet mag ontbreken in het scoutsjaar. We maken de straten van Moerbeke onveilig.

Jour inconnu

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Moerbeke hebben we nu wel al een beetje gezien, tijd om onze horizon te verrijken. Meer info volgt op de facebookpagina.
    Ps: De uren kunnen afwijken van een normale zondagsvergadering.

valentinovo

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag zoeken we voor iedereen een vriendje of vriendinnetje en daarvoor zoeken we andere oorden op.

aspera ludos

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Eens scout, altijd scout! Niet voor watjes vandaag

mrt