giversSamentrekking van Gidsen en Verkenners. Je bent tussen 14 en 17 jaar, en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een filmpje in elkaar boksen... het kan allemaal.

Wil je de giverleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar givers@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Startdag

9u30-18uScouts Moerbeke-Waas

Vandaag geven we de aftrap van ons scoutsjaar. Alle givers zijn welkom van 9u30 tot 18u. Meer info vind je op onze startpagina.

świetna gra społecznościowa

বাপ্তিস্ম

13:30Scouts Moerbeke-Waas

In de naam van de Vader (aanraking hoofd) en de Zoon (borst) en de Heilige Geest (linker- en rechterschouder), Amen.

د کارګر ورځ

Geen vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsdag. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

Dag van de jeugdbeweging

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw jeugdbeweging, en is het dus de ideale gelegenheid om met trots jouw uniform te dragen naar school en buitenschoolse activiteiten!

fundur unibet

Voor de echte spelers!

salut plânge

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Deze week wordt de scouts van zondag naar zaterdagavond verplaatst. Dit van 19u tot 23u! Voor echte durvers!

ಬೀಟ್ಸ್ ಮತ್ತು ಮಿತಿಮೀರಿ ಕುಡಿ

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vorig jaar stonden we rond deze tijd waarschijnlijk te feesten op beats and booze, zit er helaas dit jaar niet in, maar we maken er een feestje van op de scouts!

De leiding van de givers:

Pieter-Jan Lemaire

totem: Bereidwillige Saterhoen