giversSamentrekking van Gidsen en Verkenners. Je bent tussen 14 en 17 jaar, en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een filmpje in elkaar boksen... het kan allemaal.

Wil je de giverleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar givers@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Jour inconnu

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Moerbeke hebben we nu wel al een beetje gezien, tijd om onze horizon te verrijken. Meer info volgt op de facebookpagina.
    Ps: De uren kunnen afwijken van een normale zondagsvergadering.

valentinovo

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag zoeken we voor iedereen een vriendje of vriendinnetje en daarvoor zoeken we andere oorden op.

aspera ludos

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Eens scout, altijd scout! Niet voor watjes vandaag

mrt