giversSamentrekking van Gidsen en Verkenners. Je bent tussen 14 en 17 jaar, en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een filmpje in elkaar boksen... het kan allemaal.
Begint het reeds te kriebelen, heb je zin in fantasie, sport, spel, avontuur, tochten, sjorren, weekends, kampen enz... aarzel dan niet ! Wordt dan nu lid van Souts & Gidsen Vlaanderen Sint-Antonius en je beleeft het allemaal, wekelijks op zondag van 13.30 tot 16.30 uur.
Ben je nog niet overtuigd, dan kan je steeds eens komen proberen. De scoutskriebels komen wel boven nadat je enkele supertoffe scoutsactiviteiten hebt meegemaakt.

Wil je de giverleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar givers@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.Activiteiten:

 • za
  29
  dec
  2018

  Geen vergadering

  Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. Vanavond kruipen we vroeg onder de wol zodat we de komende dagen het nieuwe jaar goed kunnen inzetten. Geen vergadering dus vanavond. Jullie leiding wensen jullie alvast een prachtig jaar toe!

 • vr
  04
  jan
  2019

  Nieuwjaarsfeestje

  19u-21uScouts Moerbeke

  De afgelopen dagen hebben we samen met onze familie en vrienden het nieuwe jaar ingezet. Vandaag is het tijd dit ook onder onze beste vrienden te vieren. Laat ons zeker weten of je wel of niet komt want wij zorgen dat iedereen een naampje krijgt om een persoonlijk cadeautje voor te kopen! Verdere info volgt nog.

 • za
  12
  jan
  2019

  Filmvergadering

  19u-21uScouts Moerbeke

  Filmke & chill! Geef ons gerust jullie favoriete films door die nog eens gezien moeten worden.

 • vr
  18
  jan
  2019

  Dropping

  19u-21uScouts Moerbeke

  De activiteit lijkt wel het begin van een goede horrorfilm: een groepje jongeren, alleen in een donker bos, zonder de weg naar huis te weten….

 • zo
  27
  jan
  2019

  Kookvergadering

  13u30-16u30Scouts Moerbeke

  Vandaag gaan we restaurantje houden. Jammer genoeg hebben we geen middelen ter beschikking: vuur, tafel, en dergelijke zullen jullie dus zelf moeten voorzien.

 • zo
  03
  feb
  2019

  Op zoek naar de schat

  13u30-16u30Scouts Moerbeke

  Vandaag gaan we samen op zoek. Nieuwsgierig naar wat, wie of hoe we dat zullen doen? Kom dan zeker langs!

 • zo
  10
  feb
  2019

  Maquette-vergadering

  13u30-16u30Scouts Moerbeke

  Vandaag staat onze vergadering in het thema van maquettes. Maquettes bouwen, afbreken, op stelten zetten: alles kan en alles mag!

 • zo
  24
  feb
  2019

  Carnaval

  De bonte cavalcadestoet trekt weer door de Moerbeekse straten, en daar zijn wij uiteraard bij! Het belooft weer een middag vol dolle pret te worden! Verkleed je in het strandthema, en zorg mee voor een nieuwe scoutsoverwinning! Samen tillen we carnaval waar naar ongekende hoogten.
  De praktische info rond carnaval staat achteraan in het boekje.

 • zo
  03
  mrt
  2019

  Leidingswissel

  De leiding wil dit jaar graag eens iets nieuws uitproberen. De gewone zondagactiviteit voor alle takken van 13u30-16u30 gaat door, maar welke leiding je zal hebben en wat je zal doen, blijft voor iedereen een verrassing!

 • zo
  10
  mrt
  2019

  Bosspel

  Oftewel: spel in het bos. Kom zeker met de fiets!

 • za
  16
  mrt
  2019

  Gourmetavond

  Een traditionele afspraak intussen: onze jaarlijkse gourmetavond! Vanaf 19u00 is iedereen van harte welkom met familie, vrienden, buren, kennissen of zelfs volslagen onbekenden om mee te genieten van andermaal een heerlijk festijn. Steunende fans die die kleine pannetjes maar niks vinden, zijn later op de avond welkom in onze bodega.

  Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSCtQjvbw54ldUP5suG6464f5vjHX3DDvxTKYVY9tAIQS_3A/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR2k0Gcgjhsuywns56XPNQhWL5UuWqaZG9DpkH1S4EFmJk_FNL7ZHl2lx9o

 • zo
  17
  mrt
  2019

  Geen activiteit

  Het gourmetfestijn van gisteren, compleet met bijhorende bakdampen en afwaswerk, heeft een zware tol geëist. Daarom is er vandaag geen vergadering. Jullie zijn wel van harte welkom op de gourmetavond op zaterdag.

 • zo
  24
  mrt
  2019

  Zwerfvuilactie

  Vandaag gaan we ons steentje bijdragen aan een propere wereld. Doe allemaal stevige kleren en schoenen aan, want vandaag halen we de beste vuilnisman/vuilnisvrouw in ons naar boven.

 • zo
  31
  mrt
  2019

  Slijmvergadering

  Slijm? Wat voor iets is dat eigenlijk? We zullen het vandaag uitgebreid onderzoeken!

 • za
  06
  apr
  2019

  Districtactiviteit

  Het is weer zover, de heuse districtsactiviteit! Dat wil zeggen dat we deze dag met andere scouts uit de buurt doorbrengen. Dit wordt verzekerd een leuke dag waar we nieuwe vrienden maken en nieuwe spelen leren kennen.

  Dit jaar zal de districtsactiviteit net als vorig jaar voor alle takken op een zaterdag vallen. Jonggivers en Givers worden al in de voormiddag verwacht, kapoenen en wouters vanaf de namiddag. De districtsactiviteit gaat dit jaar door op onze eigen terreinen in Moerbeke, dicht bij de deur dus! Verdere info omtrent deze dag volgt nog, hou dus zeker onze facebookpagina en de website in de gaten.

 • zo
  14
  apr
  2019

  Pleinspelen

  Oftewel: spelen op het plein.

 • za
  20
  apr
  2019

  Voorjaarsquiz

  Het is eindelijk zo ver! Ondertussen al de 10de jubileumeditie van onze Grandioze Voorjaarsquiz. Wij rekenen dan ook op jullie talrijke hulp om alles vlot te laten verlopen.

 • zo
  21
  apr
  2019

  Pasen: geen vergadering

  De gezamenlijke leidingsploeg ligt bedolven onder een chocoladeberg. We kunnen hierdoor niet op het terrein geraken, geen vergadering dus. We wensen jullie van harte een zalig Pasen!

 • zo
  05
  mei
  2019

  Geen vergadering

  De leiding is dit weekend samen op een heus teambuildingsweekend. We maken samen plannen om jullie zondagse namiddagen nog toffer te maken! Vandaag geen vergadering dus.

 • zo
  12
  mei
  2019

  Scouto Universalis

  Gaan jullie de uitdagingen aan om gekroond te worden tot Scouto Universalis 2019? Wie blijft als laatste over met alle opdrachten tot een goed einde te brengen?

 • za
  18
  mei
  2019

  Volleybal tegen KLJ

  Vandaag is het weer onze jaarlijkse clash tegen de KLJ, maar dit jaar gooien we het over een andere boeg: volleybal in plaats van voetbal!

  Kom ons aanmoedigen in de sporthal tussen 18u en 21u30, met eerst de vrouwen en dan de mannenmatch! De givers zijn welkom om mee te spelen in onze teams

 • zo
  19
  mei
  2019

  Spelletjesturbo

  Vandaag laten we het aan jullie over en beslissen jullie welke spelletjes gespeeld worden!

 • za
  25
  mei
  2019

  Bosspel

  Oftewel spel in het bos. Deze activiteit kan uitlopen.

 • vr
  31
  mei
  2019

  Filmvergadering

  Filmke & chill, examenstress van ons af kijken!

 • za
  08
  jun
  2019

  Fietstocht

  Oftewel: tocht met fiets. Breng zeker jullie fiets mee!

 • za
  22
  jun
  2019

  Barbecue

  Schoon weer, einde examens, start zomervakantie, laatste gewone activiteit van dit scoutsjaar = Party + Barbecuetime! Breng je eigen vleesjes mee, wij zorgen voor de groentjes.

 • zo
  30
  jun
  2019

  Dag aan zee

  De heerlijke zomervakantie is net begonnen. Het ideale moment voor een trip naar zee. Vandaag voegen we de daad bij het woord, en sporen we richting kust. Over deze activiteit volgt nog praktische informatie. Hou dus de Facebookpagina of de site in de gaten. Tot snel!

 • ma
  22
  jul
  2019
  wo
  31
  jul
  2019

  Giverkamp

  Wavreille

De leiding van de givers:

Fanny Delcourt

Fanny Delcourt

totem: Montere Katta

In leiding bij : Givers

Jasper Ravelingien

Jasper Ravelingien

totem: Scherpzinnige Springbok

In leiding bij : Givers

Pieter-Jan Lemaire

Pieter-Jan Lemaire

totem: Bereidwillige Saterhoen

In leiding bij : Givers

Floor Buisseret

Floor Buisseret

totem: Eigenzinnige Papegaai

In leiding bij : Givers