giversSamentrekking van Gidsen en Verkenners. Je bent tussen 14 en 17 jaar, en omdat jij graag zelf plannen en afspraken maakt, zelf wil beslissen en experimenteren, maken Givers daar plaats voor. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Avontuurlijke dingen en grotere projecten zoals een survivalweekendje of een filmpje in elkaar boksen... het kan allemaal.
Begint het reeds te kriebelen, heb je zin in fantasie, sport, spel, avontuur, tochten, sjorren, weekends, kampen enz... aarzel dan niet ! Wordt dan nu lid van Souts & Gidsen Vlaanderen Sint-Antonius en je beleeft het allemaal, wekelijks op zondag van 13.30 tot 16.30 uur.
Ben je nog niet overtuigd, dan kan je steeds eens komen proberen. De scoutskriebels komen wel boven nadat je enkele supertoffe scoutsactiviteiten hebt meegemaakt.

Wil je de giverleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar givers@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.Activiteiten:

 • za
  15
  sep
  2018

  Overgang + Eetfestijn

  9u30-19uScouts Moerbeke

  Vandaag geven we de aftrap van ons scoutsjaar. Jullie zijn welkom vanaf 09u30, vooraf inschrijven is niet nodig. Om 10u00 starten we dan aan een dag vol spetterende activiteiten! De mensen die overgaan naar een nieuwe tak worden “overgesmeten” en we doen zoals gewoonlijk een groot spel om terug in het scoutsritme te komen. Vergeet je boterhammen niet mee te nemen, zodat je ’s middags geen honger hoeft te lijden. De startdag eindigt tussen 18u30 en 19u.

  Dat einde betekent echter niet dat je naar huis moet. Vanaf 19u00 serveren we op ons eetfestijn op het terrein immers de lekkerste mosselen, kip of vegetarische spaghetti, ten voordele van het onderhoud en de verdere afwerking van onze lokalen.

  Er is keuze tussen: - mosselen (volwassen €20,00 / kind €15,00)
  - kip (volwassenen €15,00 / kind €10,00)
  - vegetarische spaghetti (€9,00)

  Inschrijven voor het eetfestijn is noodzakelijk. Het kan tot en met dinsdag 11 september. Let wel, je inschrijving is pas volledig afgerond nadat je het verschuldigde bedrag betaald hebt op BE 52 9796 3893 9409.

  Tot dan!

 • zo
  23
  sep
  2018

  Teambuilding

  13u30-16u30Scouts Moerbeke

  De start van een nieuw scoutsjaar betekent ook een nieuwe samenstelling van onze givergroep! De oude rakkers hebben ons ondertussen moeten verlaten richting leidingsploeg, en een nieuwe groep jonkies zal onze groep vervolledigen! Ook bij het leidingsteam heeft er zich een position switch voorgedaan. Daarom is het belangrijk om een beetje op elkaar ingespeeld te geraken en elkaar te leren kennen om er een knaller van jaar van te maken!

 • zo
  30
  sep
  2018

  Vlottentocht

  13u30-16u30Scouts Moerbeke

  Jullie kennen het ondertussen al wel, die goede ouwe vlottentocht. Vandaag zal deze net ietsje anders zijn. Om onze sjortechnieken te versterken maken we er dan ook een VLOTTENTOCHT EXTREME van. Neem een handdoek/reservekleren mee!

 • zo
  07
  okt
  2018

  Jachtseizoen

  13u30-16u30Scouts Moerbeke

  Let the games begin! May we meet again.

 • zo
  14
  okt
  2018

  Geen vergadering

  De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsweekend. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

 • zo
  21
  okt
  2018

  Kikkervergadering

  13u30-16u30Scouts Moerbeke

  Joepie, vandaag kikkervergadering! Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat ons vandaag allemaal te wachten staat? Wij hebben er alvast veel zin in! Kom zeker met de fiets.

 • za
  27
  okt
  2018

  Halloweenvergadering

  19u-22u30Scouts Moerbeke

  Aangezien dit weekend de herfstvakantie is begonnen en het maandag Halloween is dachten we: “We doen nekeer zot en leggen de vergadering gewoon op zaterdagavond”. Vanavond verwachten we jullie om 19u op het terrein en eindigt de vergadering vermoedelijk rond 22u à 22u30. Deze activiteit zal ook een centje kosten, maar hierover later meer info. Verkleden mag en kom met de fiets!

 • zo
  04
  nov
  2018

  Doop

  13u30-16u30Scouts Moerbeke

  Speciaal voor alle ongedoopte Givers hier aanwezig: de leukste activiteit van het jaar! De duo’s hebben jullie doopsel met veel zorg voorbereid en zullen er zeker van genieten.

 • za
  10
  nov
  2018

  Scoutsfuif

  15u-18uParochiezaal Moerbeke

  Een goeie reden om te feesten is nooit veraf. Daarom nodigen we jullie vandaag uit op onze fuif in het parochiecentrum. De jongsten onder jullie zijn welkom van 15u00 tot 18u00, op onze kinderfuif. Ouders zijn dan eveneens welkom voor een drankje.

  Vanaf 21u00 zijn de iets minder jonge mensen aan de beurt, zij zijn allemaal welkom op onze spetterende fuif!

 • zo
  11
  nov
  2018

  Geen vergadering

  De leiding is nog steeds uitgeteld van de zware avond die zo’n scoutsfuif met zich meebrengt. Daarom nemen we vandaag een rustdag zodat we volgende week weer vol energie voor jullie klaar staan!


De leiding van de givers:

Fanny Delcourt

Fanny Delcourt

totem: Montere Katta

In leiding bij : Givers

Jasper Ravelingien

Jasper Ravelingien

totem: Scherpzinnige Springbok

In leiding bij : Givers

Pieter-Jan Lemaire

Pieter-Jan Lemaire

totem: Bereidwillige Saterhoen

In leiding bij : Givers

Floor Buisseret

Floor Buisseret

totem: Eigenzinnige Papegaai

In leiding bij : Givers