jonggiversSamentrekking van Jonggidsen en Jongverkenners. Erop uittrekken in de natuur, de buurt verkennen, 's avonds rond een kampvuur zitten, op interview gaan, een partijtje baseball, je eigen potje koken en een tentenkamp... Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Als je denkt dat deze dingen wel eens fijn kunnen zijn en je bent tussen 11 en 14 jaar, dan ben je welkom bij de Jonggivers.

Wil je de jonggiverleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar jonggivers@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Startdag

9u30-17u30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag geven we de aftrap van ons scoutsjaar. Alle jonggivers zijn welkom van 9u30 tot 17u30. Meer info vind je op onze startpagina.

Kennismaking vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Een goede samenwerking start met een goed gesprek. Vandaag maken we even tijd om elkaar te leren kennen, elkaars leuke en mindere trekjes te ontdekken, om onderling vertrouwen te laten groeien... Of we stoppen met al dat gezwam en zorgen er gewoon voor dat het een zotte zondag wordt.

Ticket to ride

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Kunnen jullie tactisch nadenken? Dat zullen we vandaag eens testen. Voor deze activiteit hebben jullie een gsm nodig.

Bob de bouwer vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

KUNNEN WE HET MAKEN?? NOU EN OF!! Of dit op kamp ook zal lukken, mogen jullie deze vergadering aan ons bewijzen. Tijd om jullie allerbeste sjor-skills boven te halen!

Geen vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsdag. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

Dag van de jeugdbeweging

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw jeugdbeweging, en is het dus de ideale gelegenheid om met trots jouw uniform te dragen naar school en buitenschoolse activiteiten!

Vlottentocht

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Het goede weer is besteld, de Moervaart is vandaag uitzonderlijk 5° warmer! Tijd om jullie beste sjorskills van vorige week boven te halen en hopen dat alles vlot verloopt. Neem reservekleren/handdoek mee!

Rechtendoortocht

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Jullie zien het al, vandaag wijken we niet van ons pad af. Neem jullie bottines mee!

Wie niet weg is, is gezien

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag gaan we naar het bos, neem dus zeker jullie fiets mee.

De leiding van de jonggivers:

Kevin Gillis

totem: Onbaatzuchtige Markhoor