woutersSamentrekking van Welpen en Kabouters. Als je bij de Wouters komt, ben je tussen 8 en 11 jaar. Je kan er met vriendjes en vriendinnetjes spelen en zelf dingen doen of proberen. Knutselen, toneel spelen, op tocht gaan, kamperen en nog veel meer toffe dingen. Het Jungleverhaal zorgt voor een spannende inkleding en een gezellige nestwarmte.

Wil je de wouterleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar wouters@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Overgang + Eetfestijn

9u30-19uScouts Moerbeke

Vandaag geven we de aftrap van ons scoutsjaar. Jullie zijn welkom vanaf 09u30, vooraf inschrijven is niet nodig. Om 10u00 starten we dan aan een dag vol spetterende activiteiten! De mensen die overgaan naar een nieuwe tak worden “overgesmeten” en we doen zoals gewoonlijk een groot spel om terug in het scoutsritme te komen. Vergeet je boterhammen niet mee te nemen, zodat je ’s middags geen honger hoeft te lijden. De startdag eindigt tussen 18u30 en 19u.

Dat einde betekent echter niet dat je naar huis moet. Vanaf 19u00 serveren we op ons eetfestijn op het terrein immers de lekkerste mosselen, kip of vegetarische spaghetti, ten voordele van het onderhoud en de verdere afwerking van onze lokalen.

Er is keuze tussen: - mosselen (volwassen €20,00 / kind €15,00)
    - kip (volwassenen €15,00 / kind €10,00)
    - vegetarische spaghetti (€9,00)

Inschrijven voor het eetfestijn is noodzakelijk. Het kan tot en met dinsdag 11 september. Let wel, je inschrijving is pas volledig afgerond nadat je het verschuldigde bedrag betaald hebt op BE 52 9796 3893 9409.

Tot dan!

Kennismakingsvergadering

13u30-16u30Scouts Moerbeke

Jullie ouders hebben jullie allemaal een mooie naam gegeven, die leren we vandaag op een speelse manier vanbuiten.

Pimp je lokaal

13u30-16u30Scouts Moerbeke

Niemand kijkt graag naar een kale en saaie muur die gaan we die deze vergadering versieren. Neem alvast een paar dingen mee!

Doop

13u30-16u30Scouts Moerbeke

De naam spreekt waarschijnlijk al voor zich. Doe kleren aan die vuil mogen worden. Propere kleren komen van pas!

Geen vergadering

De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsweekend. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

Herfsttocht

13u30-16u30Scouts Moerbeke

Oftewel rechtendoortocht met een herfsttoets. Nu de zomer voorbij is en de blaadjes vallen, gaan we eens de herfst verkennen.

Olympische Spelen

13u30-16u30Scouts Moerbeke

Wie kan goed hoogspringen en wordt de nieuwe Thiam. Wie kan er goed lopen en wordt de nieuwe Bolt? Vandaag komen we dat te weten.

Van-het-padje-vergadering

13u30-16u30Scouts Moerbeke

Vandaag doen we het tegenovergestelde van rechtendoortocht. Bij deze vergadering zijn goede schoenen en een lange broek nodig.

Scoutsfuif

15u-18uParochiezaal Moerbeke

Een goeie reden om te feesten is nooit veraf. Daarom nodigen we jullie vandaag uit op onze fuif in het parochiecentrum. De jongsten onder jullie zijn welkom van 15u00 tot 18u00, op onze kinderfuif. Ouders zijn dan eveneens welkom voor een drankje.

Vanaf 21u00 zijn de iets minder jonge mensen aan de beurt, zij zijn allemaal welkom op onze spetterende fuif!

Geen vergadering

De leiding is nog steeds uitgeteld van de zware avond die zo’n scoutsfuif met zich meebrengt. Daarom nemen we vandaag een rustdag zodat we volgende week weer vol energie voor jullie klaar staan!

De leiding van de wouters:

Fien Van Peteghem

totem: Zachtmoedige Simia