woutersSamentrekking van Welpen en Kabouters. Als je bij de Wouters komt, ben je tussen 8 en 11 jaar. Je kan er met vriendjes en vriendinnetjes spelen en zelf dingen doen of proberen. Knutselen, toneel spelen, op tocht gaan, kamperen en nog veel meer toffe dingen. Het Jungleverhaal zorgt voor een spannende inkleding en een gezellige nestwarmte.

Wil je de wouterleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar wouters@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Startdag

13-17uScouts Moerbeke-Waas

Vandaag geven we de aftrap van ons scoutsjaar. Alle wouters zijn welkom van 13u tot 17u. Meer info vind je op onze startpagina.

Kennismaking

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Omdat jullie allemaal nieuwe leiding hebben en wij jullie nog niet kennen, vinden we dat het wel op z’n plaats is om elkaar wat beter te leren kennen. Neem allemaal een witte T-shirt mee die vuil mag worden.

Rechtendoortocht

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Naar waar gaan we vandaag? Geen idee, we weten enkel dat we alleen maar rechtdoor kunnen. Doe dus zeker stapschoenen aan en kledij aangepast aan het weer.

Puyenbroeck

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vorig jaar is het Bo en Justine niet gelukt om naar Puyenbroeck te gaan met de kapoenen, daarom willen ze dit jaar graag eens proberen om er met de wouters naartoe te gaan. We hopen dat er een paar ouders bereid zijn om te voeren en halen.

Geen vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsdag. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

Dag van de jeugdbeweging

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw jeugdbeweging, en is het dus de ideale gelegenheid om met trots jouw uniform te dragen naar school en buitenschoolse activiteiten!

We zoeken de schat-vergadering

Kom zeker met de fiets!

Wie is er stoer, wie is er creatief en wie is het allebei?

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag zoeken we een antwoord op de bovenstaande vraag.

Een-tegen-allen

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag mogen jullie het opnemen tegen de leiding? Kunnen jullie de hele lijst met opdrachten afwerken voor het einde van de scouts, dan mogen jullie een tegenprestatie verzinnen voor de leiding. Kom maar, als je durft!

De leiding van de wouters:

Justine Geerinck

totem: Expressieve Schoenbekooievaar