woutersSamentrekking van Welpen en Kabouters. Als je bij de Wouters komt, ben je tussen 8 en 11 jaar. Je kan er met vriendjes en vriendinnetjes spelen en zelf dingen doen of proberen. Knutselen, toneel spelen, op tocht gaan, kamperen en nog veel meer toffe dingen. Het Jungleverhaal zorgt voor een spannende inkleding en een gezellige nestwarmte.

Wil je de wouterleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar wouters@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Kikkervergadering

13:30 tot 16:30

Vandaag trekken we naar het kikkerland, neem zeker allemaal jullie fiets mee.

Wouters' got talent

19:00 tot 21:00

Aan allen die getalenteerd zijn, proficiat! Aan allen die niet getalenteerd zijn, ook proficiat!

Vegas vergadering

19:00 tot 21:00

Trek jullie nette pak maar aan en oefen jullie pokerface, want vandaag eren we Las Vegas baby.

Blind date vergadering

19:00 tot 21:00

Hoe goed kennen jullie elkaar? Hoe goed willen jullie elkaar leren kennen?

Jungle vergadering

19:00 tot 21:00

Vandaag gaan we op missie naar de jungle!

Waterspelletjes

19:00 tot 21:00

Doe droge kleren en een handdoek mee 🙂

Afsluiten scoutsjaar/kampvuur

19:00 tot 21:00

Het is onze laatste avondactiviteit samen en die gaan we afsluiten in stijl. Doe jullie fancy kleren aan, wij voorzien hapjes en drankjes. (PS: we blijven wel buiten en er is een grote kans dat jullie kleren een beetje naar rook zullen ruiken).

jun

Dag aan Zee (onder voorbehoud)

We zijn aan het bekijken of het mogelijk is om naar de zee te trekken. We houden jullie hierover op de hoogte via de site, de facebookpagina en mail.

De leiding van de wouters:

Justine Geerinck

totem: Expressieve Schoenbekooievaar