woutersSamentrekking van Welpen en Kabouters. Als je bij de Wouters komt, ben je tussen 8 en 11 jaar. Je kan er met vriendjes en vriendinnetjes spelen en zelf dingen doen of proberen. Knutselen, toneel spelen, op tocht gaan, kamperen en nog veel meer toffe dingen. Het Jungleverhaal zorgt voor een spannende inkleding en een gezellige nestwarmte.

Wil je de wouterleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar wouters@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Kennismakingsvergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Het nieuwe scoutsjaar betekent niet alleen nieuwe leiding maar ook nieuwe leden! Tijd om elkaar beter te leren kennen!

De slimste wouter ter wereld!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Het legendarische programma over bekende vlamingen die de strijd om de titel van ‘slimste mens’ aangaan. MAAR wat zij kunnen, kunnen wij ook. Durven jullie het tegen elkaar opnemen in de bikkelharde maar super leuke quiz. Wie weet word jij de slimste wouter van dit scoutsjaar 😉

Geen vergadering (leidingsweekend)

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsweekend. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

Bosspel

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Een epische strijd tussen verschillende groepen in het bos. De winnaar krijgt een beloning dus zorg dat je er klaar voor bent!!

The escape room

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Geraak jij tijdig uit de kamer? Bij deze activiteit wordt niet alleen je denkvermogen maar ook je samenwerkingsvermogen getest door middel van allerlei puzzels en raadsels. Vind het codewoord zodat de deur weer opengaat.

Een-tegen-allen

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Een tegen allen, allen tegen een! De leiding daagt jullie uit. Gaan jullie in al onze opdrachten slagen? Dat komen we vandaag te weten.

Waar-zijn-we-vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Waar gaan we naartoe vandaag? Voor jullie een vraag voor ons een weet!

SINT

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De Sint is weer in het land, vandaag komt hij ons bezoeken op de scouts van Moerbeke. Hij heeft gehoord dat er veel brave kinderen aanwezig zullen zijn, of toch niet?

Scouts op de kerstmarkt!

18:00Lindeplaats

Vanavond is er geen activiteit op ons terrein. We zijn wel te vinden op de Kerstmarkt. De Lindeplaats wordt omgetoverd tot een gezellig winters decor, waar wij uiteraard niet mogen ontbreken. Kom ons zeker een bezoekje brengen, de markt opent vanaf 17u. Tot dan! We verkopen spekbroodjes voor Music for Life!

Film-avond

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Vanavond kruipen we gezellig samen onder het dekentje met een hapje en een drankje en natuurlijk onze favoriete film! Heb je thuis een supermooie film dan mag je hem zeker meebrengen. Tot dan!

Bowlen

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Ja jullie lezen het goed, we gaan bowlen! Om het allemaal wat vlotter te laten verlopen zouden wij jullie willen vragen om zich in te schrijven om mee te gaan. Inschrijven kan met onderstaande link.

Miss or mister wouterverkiezing

19:00Scouts Moerbeke-Waas

Eens kijken wie zich het beste kan aanprijzen. Er zal een talrijke jury aanwezig zijn.(Zelf zeker niks meenemen)

Pannenkoekenslag

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Ook dit jaar maken we opnieuw heerlijke pannenkoeken. Iedereen welkom!

Rechtendoortocht

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Een echte klassieker! Zoals jullie dus wel kunnen vermoeden gaan we vandaag alleen rechtdoor!

Valentijnsdiner

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Geniet samen met de leiding van een liefdevolle namiddag en misschien komen jullie grootste geheimen naar boven.

Knutselen voor carnaval

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Binnen een weekje is het alweer zo ver… Carnaval! Hoog tijd om aan praalwagen te werken.

mrt

Carnaval

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De bonte cavalcadestoet trekt weer door de Moerbeekse straten, en daar zijn wij uiteraard bij! Het belooft weer een middag vol dolle pret te worden! Samen tillen we carnaval waar naar ongekende hoogten. Het thema van dit jaar is nog niet bekend, maar wordt officieel met jullie meegedeeld op de FB-pagina & de volgende Moerkluis,