Omgeving

Onze lokalen zijn gelegen is het centrum van Moerbeke-Waas. Desondanks is het er erg rustig. De oprit van ons terrein is gelegen in de Moerhofstraat. Met de auto kom je via een verharde zandweg aan ons terrein. Ook het Rode Kruis heeft een gebouw aan deze oprit.

Tot op heden verhuren wij ons lokaal voor leidingsweekends. Ons scoutslokaal ligt in een woonwijk dus vragen wij respect voor de buren. Bij overlast wordt de politie gewaarschuwd en de waarborg ingehouden.

Lokaal scouts (32)    Lokaal scouts (31)

Naast de lokalen van het Rode Kruis, vind je er ook de voetbalvelden van KFC Moerbeke-Waas waar gerust ook op gespeeld kan worden.

Lokaal scouts (30)    Lokaal scouts (29)

De terreinen zelf zijn gelegen aan “de route”. Dit is een pad, tussen Kemzeke en Moerbeke, dat enkel toegankelijk is voor fietsers en wandelaars. Buiten het centrum vind je het Heidebos, een ruim 200ha groot natuurreservaat.

Lokaal scouts (28)    Lokaal scouts (27)

De gemeentelijke sporthal is ook een van onze buren. Wil je hier gebruik van maken, surf dan naar http://moerbeke.be/sport. Kies daar links voor Aanvraagformulier. Je vindt er de actuele prijzen voor het gebruik.