woutersSamentrekking van Welpen en Kabouters. Als je bij de Wouters komt, ben je tussen 8 en 11 jaar. Je kan er met vriendjes en vriendinnetjes spelen en zelf dingen doen of proberen. Knutselen, toneel spelen, op tocht gaan, kamperen en nog veel meer toffe dingen. Het Jungleverhaal zorgt voor een spannende inkleding en een gezellige nestwarmte.

Wil je de wouterleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar wouters@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

mrt

Zwerfvuilactie

Vandaag gaan we ons steentje bijdragen aan een propere wereld. Doe allemaal stevige kleren en schoenen aan, want vandaag halen we de beste vuilnisman/vuilnisvrouw in ons naar boven.

mrt

Gaan zwemmen

We begeven ons naar het zwembad van Zelzate. Neem allemaal 5 euro, een handdoek en je zwemoutfit mee. We rekenen ook op een paar ouders om ons te voeren en te komen halen om half 5 aan het zwembad.

Districtactiviteit

Het is weer zover, de heuse districtsactiviteit! Dat wil zeggen dat we deze dag met andere scouts uit de buurt doorbrengen. Dit wordt verzekerd een leuke dag waar we nieuwe vrienden maken en nieuwe spelen leren kennen.

Dit jaar zal de districtsactiviteit net als vorig jaar voor alle takken op een zaterdag vallen. Jonggivers en Givers worden al in de voormiddag verwacht, kapoenen en wouters vanaf de namiddag. De districtsactiviteit gaat dit jaar door op onze eigen terreinen in Moerbeke, dicht bij de deur dus! Verdere info omtrent deze dag volgt nog, hou dus zeker onze facebookpagina en de website in de gaten.

Alles op wieltjes

Deze vergadering cruisen we door Moerbeke. Breng daarom iets mee met wieltjes.

Pasen: geen vergadering

De gezamenlijke leidingsploeg ligt bedolven onder een chocoladeberg. We kunnen hierdoor niet op het terrein geraken, geen vergadering dus. We wensen jullie van harte een zalig Pasen!

De leiding van de wouters:

Fien Van Peteghem

totem: Zachtmoedige Simia