woutersSamentrekking van Welpen en Kabouters. Als je bij de Wouters komt, ben je tussen 8 en 11 jaar. Je kan er met vriendjes en vriendinnetjes spelen en zelf dingen doen of proberen. Knutselen, toneel spelen, op tocht gaan, kamperen en nog veel meer toffe dingen. Het Jungleverhaal zorgt voor een spannende inkleding en een gezellige nestwarmte.

Wil je de wouterleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar wouters@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

jun

Dag aan zee

De heerlijke zomervakantie is net begonnen. Het ideale moment voor een trip naar zee. Vandaag voegen we de daad bij het woord, en sporen we richting kust. Over deze activiteit volgt nog praktische informatie. Hou dus de Facebookpagina of de site in de gaten. Tot snel!

jul
    do
    jul

Wouterkamp