woutersSamentrekking van Welpen en Kabouters. Als je bij de Wouters komt, ben je tussen 8 en 11 jaar. Je kan er met vriendjes en vriendinnetjes spelen en zelf dingen doen of proberen. Knutselen, toneel spelen, op tocht gaan, kamperen en nog veel meer toffe dingen. Het Jungleverhaal zorgt voor een spannende inkleding en een gezellige nestwarmte.

Wil je de wouterleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar wouters@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

19u-21uScouts Moerbeke

Neem jullie lievelingsfilms mee, wij zorgen alvast voor de nodige versnaperingen.

Pannenkoekenslag

13u30-16u30Scouts Moerbeke

Om de wouterkas te spijzen voor het kamp houden we een pannenkoekenslag. Voor de kinderen start de activiteit op het normale uur, ouders die zin hebben in een lekkere pannenkoek zijn welkom vanaf 16u.

Snoepvergadering

13u30-16u30Scouts Moerbeke

Vandaag doen we iets met hetgeen jullie allemaal lusten: Snoepjes!! Breng dus allemaal jullie favoriete snoepen mee!

Wouters vs. Leiding

13u30-16u30Scouts Moerbeke

Denken jullie dat jullie kunnen winnen van jullie leiding? Kom het deze vergadering maar eens uitproberen…

De leiding van de wouters:

Fien Van Peteghem

totem: Zachtmoedige Simia