Kapoenen:

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Waarschijnlijk veel nieuwe gezichtjes vandaag. Tijd om elkaar en de scouts beter te leren kennen.

13:30Scouts Moerbeke-Waas

We willen graag onze nieuwe kapoentjes eens testen om te zien of ze wel tegen een stootje kunnen. Dit doen we met een ouderwetse doop! Doe dus allemaal maar kleren aan die HEEEEL vuil mogen worden.

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Zouden jullie een goede mama of papa kunnen zijn? Vandaag kunnen jullie bewijzen of jullie goed kunnen zorgen voor een “kleine baby”!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsdag. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw jeugdbeweging, en is het dus de ideale gelegenheid om met trots jouw uniform te dragen naar school en buitenschoolse activiteiten!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag houden we onze jaarlijkse takactie! De kinderen mogen op het normale uur gebracht en opgehaald worden. Vanaf 16u kunnen de ouders een lekkere tas soep komen drinken - indien conform coronamaatregelingen - of bestellingen ophalen. Meer info volgt op de website en/of facebookpagina, dus hou deze zeker in de gaten. Reclame maken bij vrienden, familie… mag zeker!!!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

BOEEE!!!! Je was toch nog niet verschoten??? Anders kom je beter niet naar deze vergadering… 😉

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Elven, weerwolven, vampiers en monsters… Houd  jullie klaar want vandaag strijden jullie tegen elkaar. Wie zal er uiteindelijk heersen over het magische bos??

Wouters:

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Omdat jullie allemaal nieuwe leiding hebben en wij jullie nog niet kennen, vinden we dat het wel op z’n plaats is om elkaar wat beter te leren kennen. Neem allemaal een witte T-shirt mee die vuil mag worden.

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Naar waar gaan we vandaag? Geen idee, we weten enkel dat we alleen maar rechtdoor kunnen. Doe dus zeker stapschoenen aan en kledij aangepast aan het weer.

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vorig jaar is het Bo en Justine niet gelukt om naar Puyenbroeck te gaan met de kapoenen, daarom willen ze dit jaar graag eens proberen om er met de wouters naartoe te gaan. We hopen dat er een paar ouders bereid zijn om te voeren en halen.

Kom zeker met de fiets!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag zoeken we een antwoord op de bovenstaande vraag.

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag mogen jullie het opnemen tegen de leiding? Kunnen jullie de hele lijst met opdrachten afwerken voor het einde van de scouts, dan mogen jullie een tegenprestatie verzinnen voor de leiding. Kom maar, als je durft!

Jonggivers:

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Een goede samenwerking start met een goed gesprek. Vandaag maken we even tijd om elkaar te leren kennen, elkaars leuke en mindere trekjes te ontdekken, om onderling vertrouwen te laten groeien... Of we stoppen met al dat gezwam en zorgen er gewoon voor dat het een zotte zondag wordt.

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Kunnen jullie tactisch nadenken? Dat zullen we vandaag eens testen. Voor deze activiteit hebben jullie een gsm nodig.

13:30Scouts Moerbeke-Waas

KUNNEN WE HET MAKEN?? NOU EN OF!! Of dit op kamp ook zal lukken, mogen jullie deze vergadering aan ons bewijzen. Tijd om jullie allerbeste sjor-skills boven te halen!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Het goede weer is besteld, de Moervaart is vandaag uitzonderlijk 5° warmer! Tijd om jullie beste sjorskills van vorige week boven te halen en hopen dat alles vlot verloopt. Neem reservekleren/handdoek mee!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Jullie zien het al, vandaag wijken we niet van ons pad af. Neem jullie bottines mee!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag gaan we naar het bos, neem dus zeker jullie fiets mee.

Givers

13:30Scouts Moerbeke-Waas

In de naam van de Vader (aanraking hoofd) en de Zoon (borst) en de Heilige Geest (linker- en rechterschouder), Amen.

Voor de echte spelers!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Deze week wordt de scouts van zondag naar zaterdagavond verplaatst. Dit van 19u tot 23u! Voor echte durvers!

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vorig jaar stonden we rond deze tijd waarschijnlijk te feesten op beats and booze, zit er helaas dit jaar niet in, maar we maken er een feestje van op de scouts!