kapoenenBen je tussen 6 en 8 jaar, dan kan je bij de Kapoenen. Je ontdekt er spelend en ongedwongen de wereld van scouting. Verkleedpartijen, bosspelen, schilderen en voor de eerste maal op kamp. Het is slechts een greep uit een kapoenenleven vol pret, fantasie en expressie.

Wil je de kapoenenleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar kapoenen@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Startdag

13u-16u30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag geven we de aftrap van ons scoutsjaar. Alle kapoenen zijn welkom van 13u tot 16u30. Meer info vind je op onze startpagina.

Wie-is-wie-vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Waarschijnlijk veel nieuwe gezichtjes vandaag. Tijd om elkaar en de scouts beter te leren kennen.

Doop

13:30Scouts Moerbeke-Waas

We willen graag onze nieuwe kapoentjes eens testen om te zien of ze wel tegen een stootje kunnen. Dit doen we met een ouderwetse doop! Doe dus allemaal maar kleren aan die HEEEEL vuil mogen worden.

mama-en-papa-vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Zouden jullie een goede mama of papa kunnen zijn? Vandaag kunnen jullie bewijzen of jullie goed kunnen zorgen voor een “kleine baby”!

Geen vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsdag. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

Dag van de jeugdbeweging

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw jeugdbeweging, en is het dus de ideale gelegenheid om met trots jouw uniform te dragen naar school en buitenschoolse activiteiten!

Soepverkoop

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag houden we onze jaarlijkse takactie! De kinderen mogen op het normale uur gebracht en opgehaald worden. Vanaf 16u kunnen de ouders een lekkere tas soep komen drinken - indien conform coronamaatregelingen - of bestellingen ophalen. Meer info volgt op de website en/of facebookpagina, dus hou deze zeker in de gaten. Reclame maken bij vrienden, familie… mag zeker!!!

Halloween-vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

BOEEE!!!! Je was toch nog niet verschoten??? Anders kom je beter niet naar deze vergadering… 😉

Magisch bosspel

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Elven, weerwolven, vampiers en monsters… Houd  jullie klaar want vandaag strijden jullie tegen elkaar. Wie zal er uiteindelijk heersen over het magische bos??

De leiding van de kapoenen:

Lena Goossens

totem: Ongeveinsde Kwikstaart