kapoenenBen je tussen 6 en 8 jaar, dan kan je bij de Kapoenen. Je ontdekt er spelend en ongedwongen de wereld van scouting. Verkleedpartijen, bosspelen, schilderen en voor de eerste maal op kamp. Het is slechts een greep uit een kapoenenleven vol pret, fantasie en expressie.

Wil je de kapoenenleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar kapoenen@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

Kennismakingsspelletjes

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Hallo allemaal! Wie zijn jullie? En wie zijn wij? Dat komen we vandaag te weten.

ik ga grootmoeder koekjes brengen-vergadering

Geen vergadering (leidingsweekend)

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De leiding steekt de koppen bij elkaar op een evaluatie- en planningsweekend. Hierdoor is er vandaag geen activiteit. Tot volgende week!

Doop

13:30Scouts Moerbeke-Waas

We willen graag onze nieuwe kapoentjes eens testen om te zien of ze wel geschikt zijn voor de scouts en hoe kan dit beter dan door een ouderwetse doop? Doe dus allemaal kleren aan die heeeeeel vuil mogen worden!

TAKACTIE SOEPVERKOOP

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Wegens succes verlengd! Dit jaar geven we een kleine draai aan onze takactie en is het in Halloweenthema. Verdere info volgt nog dus hou zeker jullie mails/de facebookpagina/… in de gaten.

rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan-vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Doe goede stapschoenen aan en een regenjas naargelang het weer.

Be-prepared-want-de-heilige-man-is-op-komst – vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Vandaag zorgen we ervoor dat Sinterklaas zich volgende week helemaal thuis voelt in ons gezellig lokaaltje.

SINT

13:30Scouts Moerbeke-Waas

De Sint is weer in het land, vandaag komt hij ons bezoeken op de scouts van Moerbeke. Hij heeft gehoord dat er veel brave kinderen aanwezig zullen zijn, of toch niet?

Scouts op de kerstmarkt!

18:00Lindeplaats

Vanavond is er geen activiteit op ons terrein. We zijn wel te vinden op de Kerstmarkt. De Lindeplaats wordt omgetoverd tot een gezellig winters decor, waar wij uiteraard niet mogen ontbreken. Kom ons zeker een bezoekje brengen, de markt opent vanaf 17u. Tot dan! We verkopen spekbroodjes voor Music for Life!

Kerstfeestje-met-special-guest-vergadering

13:30Scouts Moerbeke-Waas

Voor het kerstfeestje mogen jullie allemaal jullie mooiste kleren aandoen. Neem allemaal een klein cadeautje mee van maximum 5 euro, liefst geen strips.

De leiding van de kapoenen:

Justine Geerinck

totem: Expressieve Schoenbekooievaar