kapoenenBen je tussen 6 en 8 jaar, dan kan je bij de Kapoenen. Je ontdekt er spelend en ongedwongen de wereld van scouting. Verkleedpartijen, bosspelen, schilderen en voor de eerste maal op kamp. Het is slechts een greep uit een kapoenenleven vol pret, fantasie en expressie.

Wil je de kapoenenleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar kapoenen@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

jun

Dag aan zee

De heerlijke zomervakantie is net begonnen. Het ideale moment voor een trip naar zee. Vandaag voegen we de daad bij het woord, en sporen we richting kust. Over deze activiteit volgt nog praktische informatie. Hou dus de Facebookpagina of de site in de gaten. Tot snel!

jul
    do
    jul

Kapoenenkamp