kapoenenBen je tussen 6 en 8 jaar, dan kan je bij de Kapoenen. Je ontdekt er spelend en ongedwongen de wereld van scouting. Verkleedpartijen, bosspelen, schilderen en voor de eerste maal op kamp. Het is slechts een greep uit een kapoenenleven vol pret, fantasie en expressie.

Wil je de kapoenenleiding contacteren?

Stuur dan een e-mail naar kapoenen@scoutsmoerbekewaas.be of vul het contactformulier in.

er zijn geen activiteiten gekend

De leiding van de kapoenen:

Lena Goossens

totem: Ongeveinsde Kwikstaart