UITGESTELD: Oudleiding weekend

Lieve vrienden van de scouting

Met spijt in ons hart zien wij ons genoodzaakt onze evenementen van 75 jaar Scouts & Gidsen Moerbeke-Waas niet te laten doorgaan. Ieders gezondheid heeft nu prioriteit, daar zijn wij als scouts 100% van overtuigd. Personen die zich reeds hadden ingeschreven voor het oudleidingweekend en/of de barbecue op de familiedag krijgen alles terugbetaald.

Des te belangrijker: UITSTEL IS GEEN AFSTEL! Ons 75-jaar bestaan was een goede reden om een heus feestjaar te organiseren. Wij maken het 75 + 1 jaar des te groter!

Blijf ons volgen via de verschillende kanalen en ontdek binnenkort onze nieuwe data, maar vooral: blijf gezond!

(Virtuele) Stevige linker
Team 75 jaar Scouts & Gidsen Moerbeke-Waas

Nog eens een echt scoutsweekend …

“The open-air is the real objective of Scouting and the key to its success”, zei de wijze Baden Powell, oprichter van de scouts, ooit.

Hoe voelde dat ook alweer, leven in openlucht met weinig luxe, maar met des te meer warmte, gezelligheid en vriendschap? Kom het herbeleven!

Fototentoonstelling

We hebben de mooiste foto’s samengezocht van het prille begin van de Moerbeekse scouts tot aan de dag van vandaag. Tijdens het weekend kunnen de deelnemers deze bekijken.

Indien er nog vragen zijn kan je steeds terecht op vzwdemoerkluis@gmail.com