UITGESTELD: Fuiven op 75 jaar

Lieve vrienden van de scouting

Met spijt in ons hart zien wij ons genoodzaakt onze evenementen van 75 jaar Scouts & Gidsen Moerbeke-Waas niet te laten doorgaan. Ieders gezondheid heeft nu prioriteit, daar zijn wij als scouts 100% van overtuigd. Personen die zich reeds hadden ingeschreven voor het oudleidingweekend en/of de barbecue op de familiedag krijgen alles terugbetaald.

Des te belangrijker: UITSTEL IS GEEN AFSTEL! Ons 75-jaar bestaan was een goede reden om een heus feestjaar te organiseren. Wij maken het 75 + 1 jaar des te groter!

Blijf ons volgen via de verschillende kanalen en ontdek binnenkort onze nieuwe data, maar vooral: blijf gezond!

(Virtuele) Stevige linker
Team 75 jaar Scouts & Gidsen Moerbeke-Waas

Ons-no-nekeer-smijten

Wie herinnert zich de fantastische scoutsfuiven nu niet? Met of zonder bodega, steeds een origineel thema, generaties lang de beste hits en frisse pintjes. Dat alles in het charmante decor van de parochiezaal, het staat in onze scoutsharten gegrift. Tijd om dat alles nog eens opnieuw te beleven!