UITGESTELD: Familiedag

Lieve vrienden van de scouting

Met spijt in ons hart zien wij ons genoodzaakt onze evenementen van 75 jaar Scouts & Gidsen Moerbeke-Waas niet te laten doorgaan. Ieders gezondheid heeft nu prioriteit, daar zijn wij als scouts 100% van overtuigd. Personen die zich reeds hadden ingeschreven voor het oudleidingweekend en/of de barbecue op de familiedag krijgen alles terugbetaald.

Des te belangrijker: UITSTEL IS GEEN AFSTEL! Ons 75-jaar bestaan was een goede reden om een heus feestjaar te organiseren. Wij maken het 75 + 1 jaar des te groter!

Blijf ons volgen via de verschillende kanalen en ontdek binnenkort onze nieuwe data, maar vooral: blijf gezond!

(Virtuele) Stevige linker
Team 75 jaar Scouts & Gidsen Moerbeke-Waas

Familiedag, fototentoonstelling en fuif

Op deze dag staan onze scoutsdeuren open voor iedereen die ooit wat te maken had met de scouts. Ben je gewoon nieuwsgierig zonder dat er scoutsbloed door je aderen vloeit? Ook dan ben je welkom! We voorzien allerhande activiteiten voor alle leeftijden. Ook de tentoonstelling “75 jaar Scouts & Gidsen Moerbeke-Waas” mag je niet missen.

Fototentoonstelling

We hebben de mooiste foto’s samengezocht van het prille begin van de Moerbeekse scouts tot aan de dag van vandaag.

Verschillende activiteiten voor jong en oud:
o Vlaamse kermis
o Een springkasteel
o Een heuse scouts-escape
o Pleinspelen
o Een modeshow met uniformen door de jaren heen

Barbecue

Vanaf 18u kunnen jullie smullen van een lekkere barbecue. Hierbij kunnen jullie kiezen uit 5 verschillende menu’s:
o Menu 1: Kipfilet + Witte worst + Saté: €16
o Menu 2: Saté + Witte worst: €13
o Menu 3: Kipfilet + Zalm: €16
o Kindermenu: Worst + Hamburger: €10
o Vegetarisch BBQ menu: €13

Inschrijven voor de barbecue is momenteel niet mogelijk.

Scoutsfuif

Wie herinnert zich de fantastische scoutsfuiven nu niet? Met of zonder bodega, steeds een origineel thema, generaties lang de beste hits en frisse pintjes. Dat alles in het charmante decor van de parochiezaal, het staat in onze scoutsharten gegrift. Tijd om dat alles nog eens opnieuw te beleven!

Vanaf 21u sluiten we dan ook onze familiedag af met een Nostalgische Scouts TD in de parochiezaal. Iedereen welkom!

Vragen?

Indien er nog vragen zijn kan je steeds terecht op vzwdemoerkluis@gmail.com